top of page

Presentació de la quarta edició a la Nit d'Art

Durant la passada Nit d'Art, organitzada per l'Associació Creadors de Crevillent i l'Ajuntament de Crevillent, va tenir lloc un dels moments més esperats de la jornada: la presentació del cartell oficial del Certamen de Curtmetratges de Crevillent i del cartell de l'exposició Cinetrip.


L'acte va ser presentat per José Manuel Penalva, alcalde de Crevillent; Jesús Ruiz, regidor de Cultura; Noemí Candela, regidora de Serveis Públics; i Roque A. Ortiz, director del Certamen i president de l'ACC. Durant el mateix, es va presentar en primer lloc el cartell del Certamen realitzat per Franjavi Quesada i Gonzalo Miralles. Una obra que segueix la temàtica que homenatja aquest any el gènere Western i que emplaça l'acció en un dels llocs més emblemàtics de la localitat crevillentina: els Pontets.A continuació, es va descobrir el cartell de Cinetrip. L'exposició col·lectiva que realitza l'Associació Creadors de Crevillent va presentar així la tercera edició que comprèn el període cinematogràfic que abasta els anys des del 1960 al 1990. Una època que destaca pel gran canvi que va suposar la generació del Nou Hollywood i que els socis participants de l'activitat tornaran a representar a través de les obres.Per últim, es van presentar dues de les activitats que complementaran el certamen: un concert que homenatjarà les bandes sonores del Western i que realitzarà la Banda Unió Musical de Crevillent; i l'Especial Cinefòrum, realitzat per Cinefórum Crevillent, i que projectarà la pel·lícula Vera Cruz.


Finalment, es va animar i va emplaçar tot el poble de Crevillent a participar en totes aquestes activitats de les quals deixem a continuació les seves dates:


14 de juliol: Inauguració Cinetrip

21 de Juliol: Concert Unió Musical de Crevillent "Melodies del Far West

27 de Juliol: Especial Cinefòrum: Vera Cruz

28 de Juliol: Certamen: Secció Local

29 de Juliol: Certamen: Secció Oficial


bottom of page