top of page

PHONORAMA I TODO ME PASA A MI TRIOMFEN EN LA GRAN NIT DEL CINEMA DE CREVILLENTDesprés de diversos dies realitzant activitats i projeccions, el Certamen de Curtmetratges de Crevillent va tancar la seua tercera edició en una gala en la qual es va retre homenatge al gènere musical i que va ser presentada per Billy Mandanga, qui va amenitzar la vetlada cantant i amb divertides dosis d'humor.


Billy Mandanga, presentador de la gala

Després de la projecció dels deu curtmetratges finalistes, el públic va poder votar al seu favorit mitjançant una aplicació que comptabilitzava en el moment el resultat per a poder ser entregat a continuació. Uns curtmetratges que van destacar per la seua gran qualitat i que comptaven amb la participació de grans figures com Carmen Machi, Elena Furiase o Paco Tous.


Actuació 'Unodanza

Un altre dels moments més destacats va ser la intervenció del grup Unodanza, dirigit per Amparo Puig, que va repassar musicals icònics de la història del cinema com Grease, Cantant sota la pluja i La la land. Una actuació que va deslligar els aplaudiments del públic amb una gran ovació final.


José Manuel Penalva (Alcalde de Crevillent) i Alex Rey (director de Phonorama)

Per a concloure la vetlada, es va fer lliurament als premiats tant d'aqueixa nit com de l'anterior, en la qual es van poder veure els curtmetratges seleccionats a la categoria local.


Aitana Mas Mas (Vicepresidenta de la Generalitat y Consellera d'igualtat y polítiques inclusives) i José Larrosa (director de Todo me pasa a mí)

L'Associació feminista de Crevillent Isabel Alfonso Candela, va entregar l'Esment especial al curtmetratge Bien Bien, d'Álvaro G. Company. Cuando haces Pop, de Kevin Castellano i Edu Hirschfeld, va rebre el premi de l'Associació Creadors de Crevillent. El premi al millor curtmetratge crevillentí va ser per a Te Quiero, d'Adrián Pérez mentre que l'esment d'honor se li va atorgar a Never Ending Party, d'Eva Cancillo.


Jesús Ruiz (Regidor de Cultura) i Adrián Pérez (director de Te Quiero)

Per a finalitzar, la Vicepresidenta de la Generalitat i Consellera d'igualtat i polítiques inclusives, Aitana Mas Mas, va fer lliurament del premi del públic al curt Todo me pasa mí, de José Larrosa, mentre que José Manuel Penalva, Alcalde de Crevillent, va entregar el premi Vila de Crevillent a Phonorama, d'Álex Rey.


Roque A. Ortiz (president de l'ACC y director del certamen) amb Hector Juezas Moreno i Edu Hirschfeld (director de Cuando haces Pop)

Durant els discursos dels premiats es va destacar l'organització d'un Certamen que, malgrat tindre solament tres anys, ja destaca pel seu bon funcionament, la qualitat dels curtmetratges que projecta i la gran assistència de públic.


M. Dolores Piñero i Fátima Gregorio (del Jurat Oficial) amb Sara López (actriu de Never Ending Party)

A més d'anit, el divendres es van projectar els curtmetratges locals i curtmetratges fora de concurs com El Porvenir, presentat per Guillermo López, i Big Box, presentat pel músic Carlos Mansa la banda sonora del qual ha sigut premiada per aquest curt.


José Manuel Penalva (Alcalde de Crevillent), Aitana Mas Mas (Vicepresidenta de la Generalitat i Consellera d'Igualtat i Polítiques inclusives), Jesús Ruiz (Regidor de Cultura) i Roque A. Ortiz (Director del Certamen i President de l'Associació Creadors de Crevillent)

El certamen s'organitza des de l'Ajuntament de Crevillent amb la col·laboració de l'Associació Creadors de Crevillent i Cinefórum Crevillent i ha comptat amb la subvenció de Diputació de Cultura.


Membres de l'organització del Certamen i de l'Associació Creadors de Crevillent

Un gran esdeveniment que ja comença a pensar en la seua quarta edició per a continuar promovent i donant valor tant al curtmetratge realitzat a Crevillent com al realitzat a la Comunitat Valenciana.

bottom of page