top of page

COMENCEN LES ACTIVITATS DEL CERTAMEN AMB CINETRIP

Aquest dijous vam tindre el plaer d'inaugurar la segona edició de Cinetrip. Un viatge que continua a través de la història del cinema i que el poble de Crevillent ja pot gaudir a la Casa de Cultura en el seu horari habitual. Donem principi així a una sèrie d'activitats que acompanyaran al Certamen fins al dia 30 d'aquest mes.En l'exposició, el visitant podrà viatjar des de 1930 a 1960 per a conéixer, a través de l'obra de diferents artistes de l'Associació Creadors de Crevillent, les pel·lícules emblemàtiques d'aquesta època, els seus directors més rellevants i les tècniques revolucionàries que ho van canviar tot en el seté art. Els socis de l'ACC, Franjavi Quesada i Gonzalo Miralles, han sigut els encarregats de nou de treballar perquè s'haja pogut dur a terme.Durant la inauguració, el Regidor de Cultura Jesús Ruiz va destacar la particularitat d'una exposició d'aquest tipus en la qual varietat d'estils i disciplines enriqueixen l'experiència de l'espectador. Una forma diferent d'endinsar-se en l'època daurada del cinema.D'altra banda, el Director del Certamen i President de l'ACC, Roque A. Ortiz, va voler destacar la important labor que des de diferents entitats fan possible que aquestes activitats, així com el mateix Certamen, es puguen dur a terme. Agraint així la participació de l'Ajuntament de Crevillent i la seua Regidoria de Cultura, de la Diputació d'Alacant i de les diferents entitats i comerços que col·laboren amb l'ACC.


Finalment, Franjavi Quesada, organitzador de l'exposició amb Gonzalo Miralles, va fer referència a la important labor que els socis participants en aquesta activitat han realitzat ja que les obres exposades han sigut fetes expressament per a aquesta activitat. Un Cinetrip que s'espera que, igual que en la seua edició anterior, puga prosseguir amb el seu caràcter itinerant per a viatjar a altres municipis.


Per a aquesta ocasió, la Regidoria de Cultura ha editat els catàlegs que des de l'Associació Creadors de Crevillent han realitzat per a poder accedir a les obres i textos de l'exposició.bottom of page