top of page

COMENCEN LES ACTIVITATS DEL CERTAMENAhir, 12 de juliol, es va inaugurar la primera activitat d'aquesta Segona Edició del Certamen de Curtmetratges de Crevillent. A partir d'ara, fins al 4 de setembre, tots poden visitar l'exposició que l'Associació de Creadors de Crevillent ha preparat.De dret. a esq.: Mónica Jiménez (autora), Franjavi Quesada (autor i organitzador), Roque A. Ortiz (autor i director del Certamen), Gonzalo Miralles (autor i organitzador), Amparo Puig (autora), Jesús Ruiz (Regidor de Cultura), José Cuerda (autor i president de l'ACC), Enrique Cerrillo (autor)

El visitant podrà viatjar a través dels primers anys del Cinema gràcies a la visió i interpretació de diversos artistes locals d'aquest període. Una activitat que a més va acompanyada de diferents codis QR perquè els visitants puguen accedir a més informació i a diverses activitats.

Una gran treball organitzat per l'ACC amb el patrocini de l'Ajuntament de Crevillent que des de la Regidoria de Cultura, amb el regidor Jesús Ruiz, i la Casa de Cultura, amb la seua directora Ana Satorre, han donat tot el seu suport perquè es poguera realitzar. Una primera edició que s'espera que puga continuar ampliant-se en futurs anys afegint noves etapes de la història del Cinema.No podem deixar d'animar-vos a visitar-la i recordar que això és només el principi. Tot això és el que està per vindre a Crevillent:


5 d'agost: Especial Cinefórum a casa de Cultura a les 19.00

6 d'agost: Dia 1 del Certamen - Projecció Secció Local a les 22:00

7 d'agost: Dia 2 del Certamen - Projecció Secció Oficial i lliurament de premis a les 22:00bottom of page