top of page

JURAT

Aquests són els membres del nostre Jurat Oficial de la Segona Edició del Certamen. Seran els encarregats de visualitzar els 23 curtmetratges seleccionats pel Comité de Selecció i deliberar quals seran els guanyadors dels premis de la Secció Oficial i la Secció Local.

U62A9607.JPG

FÁTIMA GREGORIO
PRESIDENTA DEL JURAT

Llicenciada en Interpretació Musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Múrcia. Ha participat a diferents musicals com My Fear Lady Set Comediantes ; Pinotxo, el musical a Produccions Tempus; Aladin, el musical genial ; i Merlín, La Llegenda a Trencadís Produccions. És professora de teatre i música a Coral Crevillentina i Andanza i de Dansa Teatre a l'Associació ARTES cultura y ocio d'Elx.

WhatsApp Image 2021-07-02 at 16.40.36.jpeg

Mª DOLORS PINYER

Actualment jubilada, ha desenvolupat la seva activitat professional a la Caja de Ahorros del Mediterráneo, des del 2006 com a gestora d'Obres Socials i Culturals. Llicenciada en Psicologia del Treball. Ha dirigit el Festival Internacional de Cinema Independent d'Elx (FICIE) durant 6 edicions, certamen al qual segueix vinculada com a jurat.

Paula_edited.jpg

PAULA SOLA

Enginyera de telecomunicacions especialitzada en so i imatge, màster en edició i postproducció, certificada com a instructora d'Apple Final Cut i Avid Media Composer. Ha combinat la docència en les titulacions impartides al CE Ciutat de la Llum d'Alacant amb l'edició i postproducció de nombrosos curtmetratges i peces audiovisuals. Actualment, dedicada a la consultoria tecnològica, lidera equips de desenvolupament d'aplicacions Microsoft per a diferents sectors.

WhatsApp Image 2022-07-19 at 12.43.01 PM.jpeg

JORGE PAMIES

Ha treballat en la producció de diferents sectors audiovisuals. Ha treballat al departament de producció i regidoria en teatre. En producció de programes com De Senda i Hierro (RTVE), Pantomima Full o Solocomedia.com, d'Àngel Martín. I en producció en publicitat per a empreses com Orange, Nivea, Peugeot, Carrefour, Coca Cola i Telefónica.

WhatsApp Image 2022-07-20 at 8.12.15 PM.jpeg

ÀNGEL CAPARRÓS

Director i guionista autodidacta. Graduat en Publicitat i Relacions Públiques ha dirigit diversos curtmetratges entre els quals destaquen Hermano i La Luna, Tomasico i mi abuela, sent aquest últim seleccionat per formar part del catàleg CURTS 21' que organitza l'Institut Valencià de Cultura. Actualment compagina la direcció amb el treball al departament de producció en cinema i sèries de TV.

bottom of page