JURAT

Aquests són els membres del nostre Jurat Oficial de la Segona Edició del Certamen. Seran els encarregats de visualitzar els 23 curtmetratges seleccionats pel Comité de Selecció i deliberar quals seran els guanyadors dels premis de la Secció Oficial i la Secció Local.

U62A9607.JPG

FÁTIMA GREGORIO
PRESIDENTA DEL JURAT

Llicenciada en Interpretació Musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Múrcia. Ha participat a diferents musicals com My Fear Lady Set Comediantes ; Pinotxo, el musical a Produccions Tempus; Aladin, el musical genial ; i Merlín, La Llegenda a Trencadís Produccions. És professora de teatre i música a Coral Crevillentina i Andanza i de Dansa Teatre a l'Associació ARTES cultura y ocio d'Elx.

WhatsApp Image 2021-07-02 at 16.40.36.jpeg

Mª DOLORES PIÑERO

Actualment jubilada, ha desenvolupat la seva activitat professional a la Caja de Ahorros del Mediterráneo, des del 2006 com a gestora d'Obres Socials i Culturals. Llicenciada en Psicologia del Treball. Ha dirigit el Festival Internacional de Cinema Independent d'Elx (FICIE) durant 6 edicions, certamen al qual segueix vinculada com a jurat.

Paula_edited.jpg

PAULA SOLA

Enginyera de telecomunicacions especialitzada en so i imatge, màster en edició i postproducció, certificada com a instructora d'Apple Final Cut i Avid Media Composer. Ha combinat la docència en les titulacions impartides al CE Ciutat de la Llum d'Alacant amb l'edició i postproducció de nombrosos curtmetratges i peces audiovisuals. Actualment, dedicada a la consultoria tecnològica, lidera equips de desenvolupament d'aplicacions Microsoft per a diferents sectors.

WhatsApp Image 2022-07-19 at 12.43.01 PM.jpeg

JORGE PAMIES

Ha treballat en la producció de diferents sectors audiovisuals. Ha treballat al departament de producció i regidoria en teatre. En producció de programes com De Senda i Hierro (RTVE), Pantomima Full o Solocomedia.com, d'Àngel Martín. I en producció en publicitat per a empreses com Orange, Nivea, Peugeot, Carrefour, Coca Cola i Telefónica.

WhatsApp Image 2022-07-20 at 8.12.15 PM.jpeg

ÁNGEL CAPARRÓS

Director i guionista autodidacta. Graduat en Publicitat i Relacions Públiques ha dirigit diversos curtmetratges entre els quals destaquen Hermano i La Luna, Tomasico i mi abuela, sent aquest últim seleccionat per formar part del catàleg CURTS 21' que organitza l'Institut Valencià de Cultura. Actualment compagina la direcció amb el treball al departament de producció en cinema i sèries de TV.