top of page

JURAT

Aquests són els membres del nostre Jurat Oficial de la Segona Edició del Certamen. Seran els encarregats de visualitzar els 23 curtmetratges seleccionats pel Comité de Selecció i deliberar quals seran els guanyadors dels premis de la Secció Oficial i la Secció Local.

CARLES_edited.jpg

CARLOS CANDELA
PRESIDENT DEL JURAT

Llicenciat en Ciències de la Comunicació i Màster en Interculturalitat i Comunicació. Professor de Processos de la realització en cinema i vídeo i de Comunicació i expressió sonora en cicles formatius d'imatge i so. Realitzador i muntador de cinema i televisió tant en documentals com en llargmetratges. Ha realitzat tallers, seminaris i ponències en universitats d'Holanda, Bèlgica, el Regne Unit i museus i centres culturals d'Espanya.

01_edited.jpg

JORDI YUDIC

Graduat en ESCAC. Combina el seu treball com a editor de publicitat amb la direcció de curtmetratges. Destaca el seu curtmetratge Simetria, Llums i especialment Bus Story que ha sigut seleccionat en més de cent festivals, guanyant premis nacionals i internacionals. Actualment està preparant la que serà la seua primera pel·lícula.

U62A9607.JPG

FÀTIMA REGORI

Llicenciada en Interpretació Musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Múrcia. Ha participat en diferents musicals com My Fear Lady Set Comediants; Pinotxo, el musical en Produccions Tempus; Aladín, el musical genial; i Merlín, La Llegenda en Trencadís Produccions. És professora de teatre i música en Coral Crevillentina i Aventura i de Dansa Teatre en l'Associació ARTS cultura i oci d'Elx.

WhatsApp Image 2021-07-02 at 16.40.36.jpeg

Mª DOLORS PINYER

Actualment jubilada, ha desenvolupat la seua activitat professional en la Caixa d'Estalvis del Mediterrani, des de 2006 com a gestora d'Obres Socials i Culturals. Llicenciada en Psicologia del Treball. Ha dirigit el Festival Internacional de Cinema Independent d'Elx (FICIE) durant 6 edicions, certamen al qual segueix vinculada com a jurat.

WhatsApp Image 2021-07-05 at 20.05.36.jpeg

DANIEL ALFONSO MORA

Diplomat en guió per la ECAM (Escola de cinema i audiovisual de Madrid). Ha treballat guionista desenvolupant projectes per a televisió i escrit curtmetratges com En despuntar l'Aurora, En Sabatilles, La llavadora o A temps. Actualment és Manager de realització en Domestika.org per a França, Alemanya i Itàlia.

bottom of page