JURAT

Aquests són els membres del nostre Jurat Oficial de la Segona Edició del Certamen. Seran els encarregats de visualitzar els 23 curtmetratges seleccionats pel Comité de Selecció i deliberar quals seran els guanyadors dels premis de la Secció Oficial i la Secció Local.

CARLES_edited.jpg

CARLOS CANDELA
PRESIDENT DEL JURAT

Llicenciat en Ciències de la Comunicació i Màster en Interculturalitat i Comunicació. Professor de Processos de la realització en cinema i vídeo i de Comunicació i expressió sonora en cicles formatius d'imatge i so. Realitzador i muntador de cinema i televisió tant en documentals com en llargmetratges. Ha realitzat tallers, seminaris i ponències en universitats d'Holanda, Bèlgica, el Regne Unit i museus i centres culturals d'Espanya.

01_edited.jpg

JORGE YÚDICE

Graduat en ESCAC. Combina el seu treball com a editor de publicitat amb la direcció de curtmetratges. Destaca el seu curtmetratge Simetria, Llums i especialment Bus Story que ha sigut seleccionat en més de cent festivals, guanyant premis nacionals i internacionals. Actualment està preparant la que serà la seua primera pel·lícula.

U62A9607.JPG

FÁTIMA GREGORIO

Llicenciada en Interpretació Musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Múrcia. Ha participat en diferents musicals com My Fear Lady Set Comediants; Pinotxo, el musical en Produccions Tempus; Aladín, el musical genial; i Merlín, La Llegenda en Trencadís Produccions. És professora de teatre i música en Coral Crevillentina i Aventura i de Dansa Teatre en l'Associació ARTS cultura i oci d'Elx.

WhatsApp Image 2021-07-02 at 16.40.36.jpeg

Mª DOLORES PIÑERO

Actualment jubilada, ha desenvolupat la seua activitat professional en la Caixa d'Estalvis del Mediterrani, des de 2006 com a gestora d'Obres Socials i Culturals. Llicenciada en Psicologia del Treball. Ha dirigit el Festival Internacional de Cinema Independent d'Elx (FICIE) durant 6 edicions, certamen al qual segueix vinculada com a jurat.

WhatsApp Image 2021-07-05 at 20.05.36.jpeg

DANIEL ALFONSO MORA

Diplomat en guió per la ECAM (Escola de cinema i audiovisual de Madrid). Ha treballat guionista desenvolupant projectes per a televisió i escrit curtmetratges com En despuntar l'Aurora, En Sabatilles, La llavadora o A temps. Actualment és Manager de realització en Domestika.org per a França, Alemanya i Itàlia.