top of page

JURAT

Aquests són els membres del nostre Jurat Oficial. Seran els encarregats de visualitzar els 11 curtmetratges seleccionats pel Comitè de Selecció i deliberar quin serà el guanyador del premi principal: Premi Vila de Crevillent, dotat amb 500 euros i guardó.

JESU%CC%81S%20JURADO_edited.jpg

JESÚS RUIZ

Regidor de Cultura, Educació i Recursos Humans de l'Ajuntament de Crevillent. Mestre de professió, ja jubilat, va exercir la seua professió en el CEIP Francesc Candela on va ser Director. Té a la literatura i al cinema com a referents culturals.

ANA%20JURADO5_edited.jpg

ANA SATORRE

Tècnica de Cultura de l'Ajuntament de Crevillent. Directora de la Casa Municipal de Cultura i de la Biblioteca Pública Municipal. Impulsora i organitzadora del Cinema d'Estiu i programadora cultural.

Captura%20de%20pantalla%202020-06-01%20a

ROC A. ORTIZ

Director del Certamen de Curtmetratges de Crevillent. Graduat en Comunicació Audiovisual i Màster en Direcció i Realització en sèries de TV. Ha dirigit diversos curtmetratges, treballat a la productora Globomedia i actualment és Realitzador Audiovisual.

CARLES_edited.jpg

CARLES CANDELA

Llicenciat en Ciències de la Comunicació i Màster en Interculturalitat i Comunicació. Professor de Processos de la realització en cinema i vídeo i de Comunicació i expressió sonora en cicles formatius d'imatge i so. Realitzador i muntador de cinema i televisió tant en documentals com en llargmetratges. Ha realitzat tallers, seminaris i ponències en universitats d'Holanda, Bèlgica, Regne Unit i museus i centres culturals d'Espanya.

U62A9607.JPG

FÀTIMA REGORI

Llicenciada en Interpretació Musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Múrcia. Ha participat en diferents musicals com La meva Fear Lady Set Comediants; Pinotxo, el musical en Produccions Tempus; Aladí, el musical genial; i Merlín, La Llegenda en Trencadís Produccions. És professora de teatre i música en Coral Crevillentina i Andanza i de Dansa Teatre a l'Associació ARTS cultura i oci d'Elx.

FRANJAVI%20JURADO_edited.jpg

F. JAVIER QUESADA

Llicenciat en Belles Arts. Artista plàstic i digital. Professor d'Educació Plàstica Visual i Audiovisual a secundària. Apassionat del cinema i del llenguatge seqüencial, es troba en procés de creació de la seva primera novel·la gràfica.

MONICA JURADO.jpg

MÒNICA GIMÉNEZ

Llicenciades en Belles Arts, es va especialitzar en animació. Va participar en el curt d'animació 2D "Invisible", realitzat per alumnes del Màster d'Animació i Videojocs de la Universitat de València.

bottom of page