Organitza

Regidoria de Cultura

Coordinadora

Ana Satorre

Director del Certamen

Roque A. Ortiz

Director Adjunto

Gonzalo Miralles

QUI SOM?

El principal impuls per a la creació del Certamen de Curtmetratges de Crevillent en 2020 vi des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Crevillent i des de la Casa de Cultura. Darrere de tots dos organismes, han estat treballant en aquest projecte Jesús Ruiz (Regidor de Cultura) i Ana Satorre (Tècnica de Cultura).

Per a l'organització del Certamen, s'ha comptat amb la direcció de Roque A. Ortiz, realitzador audiovisual crevillentí, i amb la col·laboració de l'Associació de Creadors de Crevillent.

EN QUÈ CONSISTEIX EL CERTAMEN?

Després de l'èxit del primer any, es prepara per a 2021 la segona edició del Certamen. Des del moment en què es publiquen les bases en el BOP (Butlletí Oficial de la Província) quedarà oberta la convocatòria per a tot aquell que complisca amb els requisits, puga participar en el Certamen. Un Comité de Selecció format per membres de l'Organització del Certamen, s'encarregarà de visualitzar tots els curtmetratges que arriben i anunciaran els seleccionats per a ser projectats el dia de la gala.

QUINS PREMIS HI HA?

En el moment en què isquen les bases es faran públics els premis que s'atorgaran en la segona edició del Certamen.

QUÈ ÉS EL PREMI DEL PÚBLIC?

El dia de les projeccions , abans del començament, s'explicarà als assistents com és el mètode de votació, una vegada finalitzades les projeccions, el públic podrà votar el curtmetratge que més els ha agradat. En la mateixa gala, en el moment del lliurament de premis, s'anunciarà també quin curtmetratge ha sigut el guanyador del Premi del Públic.