top of page

Organitza

Regidoria de Cultura

Coordinadora

Ana Satorre

Director del Certamen

Roque A. Ortiz

Director Adjunt

Franjavi Quesada y Alejandro Quesada

QUI SOM?

El principal impuls per a la creació del Certamen de Curtmetratges de Crevillent en 2020 va arribar des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Crevillent i des de la Casa de Cultura. Darrere de tots dos organismes, han estat treballant en aquest projecte Jesús Ruiz (Regidor de Cultura) i Ana Satorre (Tècnica de Cultura).

Per a l'organització del Certamen, s'ha comptat amb la direcció de Roque A. Ortiz, realitzador audiovisual crevillentí, i amb la col·laboració de l'Associació de Creadors de Crevillent.

EN QUÈ CONSISTEIX EL CERTAMEN?

Després de l'èxit dels dos primers anys, s'ha preparat per a 2022 la tercera edició del Certamen. Des del moment en què es publiquen les bases en el BOP (Butlletí Oficial de la Província) quedarà oberta la convocatòria per a tot aquell que complisca amb els requisits, puga participar. Un Comité de Selecció format per membres de l'Organització del Certamen, s'encarregarà de visualitzar tots els curtmetratges que arriben i anunciaran els seleccionats per a ser projectats els dies de les gales.

QUINS PREMIS HI HA?

 

  • Premi Vila de Crevillent al millor curtmetratge, atorgat per l'Excm. Ajuntament de Crevillent a la millor obra de ficció o animació de tema lliure, dotat amb 800 euros i trofeu.​

  • Premi del públic al millor curtmetratge, seleccionat pel públic però atorgat per l'Excm. Ajuntament de Crevillent a la millor obra de ficció o animació de tema lliure, dotat amb 300 euros i trofeu. Si les votacions del públic atorgaren el premi al curtmetratge premiat pel jurat, el premi del públic passarà a ser entregat al segon més votat pel públic.

  • Premi Millor Curtmetratge Crevillentí a la millor obra de ficció, documental o animació de tema lliure realitzat per un director, productor o guionista crevillentí, gravat en la localitat o que aborde temes locals, dotat amb 200 euros i trofeu.

  • Premi de l'ACC al curtmetratge mes creatiu, dotat amb 100 euros i trofeu.

QUÈ ÉS EL PREMI DEL PÚBLICO?

El dia dissabte 7 d'agost, abans del començament, s'explicarà als assistents com és el mètode de votació, una vegada finalitzades les projeccions, el públic podrà votar el curtmetratge que més els ha agradat. En la mateixa gala, en el moment del lliurament de premis, s'anunciarà també quin curtmetratge ha sigut el guanyador del Premi del Público.

bottom of page