Organitza

Regidoria de Cultura

Coordinadora

Ana Satorre

Director del Certamen

Roque A. Ortiz

Director Adjunto

Gonzalo Miralles

QUI SOM?

El principal impuls per a la creació del I Certamen de Curtmetratges de Crevillent  ha vingut des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Crevillent  i des de la Casa de Cultura. Darrere de tots dos organismes, han estat treballant en aquest projecte Jesús Ruiz (Regidor de Cultura) i Ana Satorre (Tècnica de Cultura).

Per a l'organització del Certamen, s'ha comptat amb la direcció de Roque A. Ortiz, realitzador audiovisual crevillentí, i amb la col·laboració de l'Associació de Creadors de Crevillent.

EN QUÈ CONSISTEIX EL CERTAMEN?

Des del moment en què es publiquen les bases en el BOP (Butlletí Oficial de la Província) queda oberta la convocatòria per a tot aquell que complisca amb els requisits i puga participar en el Certamen. Un Comité de Selecció format per membres de l'Organització del Certamen s'encarregarà de visualitzar tots els curtmetratges que arriben i anunciaran els seleccionats. El 7 d'agost es projectaran durant la gala i a continuació es farà el lliurament dels premis.

QUINS PREMIS HI HA?

Actualment, la primera edició del Certamen de Curtmetratges de Crevillent farà lliurament dels tres premis següents:

  • Premi Vila de Crevillent , entregat per l'Ajuntament de Crevillent  i dotat amb 500 euros i trofeu.

  • Premi del públic, entregat per l'Ajuntament de Crevillent  i dotat amb 200 euros i trofeu.

  • Premi de l’ACC, entregat per l'Associació de Creadors de Crevillent  i dotat amb 100 euros i diploma.

QUÈ ÉS EL PREMI DEL PÚBLIC?

El dia de les projeccions (7 d'agost), abans del començament, es farà lliurament a tots els assistents d'una papereta perquè, una vegada hagen finalitzat les projeccions, voten el curtmetratge que més els ha agradat. En la mateixa gala, en el moment del lliurament de premis, s'anunciarà també quin curtmetratge ha sigut el guanyador del Premi del Públic.

ORGANITZA:

COL·LABOREN:

CINEFORUM-31-31.png