top of page

COMITÉ DE SELECCIÓ

El nostre Comité de Selecció és l'encarregat de la difícil tasca de visualitzar tots els curtmetratges que ens arriben i seleccionar els millors. Aquests passen a formar part de la Secció Oficial del Certamen i entraran a concurs projectant-se el 28 i el 29 de julio.

Captura%20de%20pantalla%202020-06-01%20a

ROQUE A. ORTIZ

Graduat en Comunicació Audiovisual i Màster en Direcció i Realització en sèries de TV. Ha dirigit diversos curtmetratges i treballat a la productora Globomedia. Actualment treballa com a Realitzador Audiovisual i és el President de l'Associació Creadors de Crevillent i Director del Certamen de Curtmetratges de Crevillent.

5_edited.jpg

GONZALO MIRALLES

Llicenciat en Belles Arts a l'especialitat d'animació. Coguionista de "El enigma del Chico Croqueta" Goya millor curt d'animació 2004.

FOTO JC_edited.jpg

JUAN CARLOS GONZÁLEZ

Llicenciat en dret, advocat. Amant del cinema des de la seva tendra infància, ha sigut fundador de Cine Fórum Crevillent amb Jose Javier Martinez. Ha sigut cronista de la Setmana Santa de Crevillent i recentment ha publicat la seva primera novel·la "Preciosa chica".

WhatsApp%20Image%202020-06-01%20at%2022.

JOSÉ JAVIER MARTÍNEZ

Llicenciat en Economia, exerceix com a assessor fiscal. Gran apassionat de la música, la literatura i especialment del cinema, és fundador de Cinefórum Crevillent amb Juan Carlos González.

bottom of page